Faglærere søges til Steiner HF

Rudolf Steiner Skolen i Aarhus søger undervisere pr. 1. august 2018 til undervisning i 9., 10. klasse samt 1. og 2. HF. i følgende fag:

Kemi, 10. klasse – 2. HF, gennemsnitligt 4 lektioner/ugen

Fysik, 10. klasse – 2. HF, gennemsnitligt 4 lektioner/ugen

Geografi, 9. klasse – 2. HF, gennemsnitligt 5 lektioner/ugen

Tysk, 9. klasse – 2. HF, gennemsnitligt 10 lektioner/ugen

Engelsk, 9. klasse – 10. klasse, gennemsnitligt 6 lektioner/ugen

Ansættelsesgraden kan variere alt efter fagkombinationer.

Primære arbejdsopgaver
Dine primære arbejdsopgaver vil blive undervisning. Der er dog også mulighed for andre opgaver, alt efter kvalifikationer og erfaringer.

Som lærer på Rudolf Steiner Skolen bliver du en del af et dynamisk og godt konsolideret lærerkollegie, og du vil få god mulighed for selvstændige initiativer i arbejdet med dit fag.

Om skolen
Rudolf Steiner Skolen i Aarhus er en enhedsskole med klasser fra 0.klasse -2. HF, delt op i grundskole (0.kl.-8.kl.) og overskole (9./10. kl. og 1./2. HF). Skolen har omkring 400 elever og 40 lærere og ligger centralt nær skov og strand.

Faglige og personlige kompetencer
Du skal have godkendt faglig kompetence til undervisning på gymnasialt eller tilsvarende niveau, herunder pædagogikum.

Du skal helst have erfaring med at undervise på gymnasialt eller tilsvarende niveau.

Du kender til eller har interesse i Rudolf Steiners pædagogiske principper.

Som menneske er du åben, samarbejdsorienteret, selvstændig og prioriterer nærvær i mødet med elever og kollegaer.

Løn- og ansættelsesforhold

Ansøgningsfrist: 23. marts 2018

Tiltrædelse: 1. august 2018

Ansættelsessamtaler forventes at blive afholdt i uge 15 og 16.

Ansættelse sker i henhold til fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og LC/GL.

Ansøgningen sendes til: kontor@sydskolen.dk mærket “ansøgning til stilling/er i overskolen”

Du kan læse om skolen på vores hjemmeside www.steinerskolen-aarhus.dk, og sende en mail til kontor@sydskolen.dk, hvis du har spørgsmål til stillingsopslaget.
Du er også velkommen til at ringe på tlf. 86 14 09 00.

Klasselærer søges

Vi søger pr.1/8 2018 1 klasselærer til en af vores kommende to 1.klasser.

Vi er en 12 årig enhedsskole med ca. 430 elever beliggende smukt på Strandvejen i Århus med havet på den ene side og skoven i baghaven.

Du skal have kendskab til Rudolf Steiners pædagogik og ansøgere med antroposofisk/pædagogisk uddannelse vil blive foretrukket.

Vi forventer, at du er bekendt med vores undervisningsform og kan synge, spille blokfløjte, male, tegne og naturligvis fortælle, så alle er med. Du kommer til at undervise i dansk, matematik, hjemstavn mm. ud fra alderstrinnets temaer.

Derudover er der fagtimer i bl.a. tysk, engelsk, håndarbejde, musik, malning og legegymnastik, som kan fordeles mellem jer.

De to klasselærere udgør et team og samarbejder om periodeplaner, forældremøder etc

Vi forventer, at du er en tydelig, venlig, varm og engageret lærer, der brænder for at arbejde med vores pædagogik.

Ansættelse sker i henhold til fællesoverenskomst mellem finansministeriet og LC.

Ansøgning mrk.” Klasselærer” sendes til
Rudolf Steiner Skolen, Strandvejen 102, 8000 Århus C
eller pr. mail til: kontor@sydskolen.dk

Ansøgningsfrist er 3. april 2018