1. klasselærer søges

Vi søger pr.1/8 2019 1. klasselærer til den ene af vores kommende 1.klasser.

Imidlertid ønsker vi at indlede samarbejdet med dig, allerede fra den 1./5. 2019, så du via støttefunktion eller som vikar kan få nærmere indblik i vores pædagogik.

Du skal have kendskab eller interesse for Rudolf Steiners pædagogik og ansøgere med antroposofisk/pædagogisk uddannelse vil blive foretrukket.

Vi forventer, at du er bekendt med vores undervisningsform og kan synge, spille blokfløjte, male, tegne og naturligvis fortælle, så alle er med. Du kommer til at undervise i dansk, matematik, hjemstavn mm. ud fra alderstrinnets temaer.

Derudover er der fagtimer i bl.a. tysk, engelsk, håndarbejde, musik, malning og legegymnastik, som kan fordeles mellem jer.

De to klasselærere i 1. klasse udgør et team og samarbejder om periodeplaner, forældremøder etc.
Vi forventer, at du er en tydelig, venlig, varm og engageret lærer, der brænder for at arbejde med vores pædagogik.

Ansøgningsfrist: d.20.april.2019
Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation
Ansøgning mrk.”Klasselærer” sendes til Rudolf Steiner-Skolen i Århus, Strandvejen 102, 8000 Århus C eller pr. mail til: kontor@sydskolen.dk