Skolepenge

Skolepengene per 1. august 2019

1748 kr. for første barn, 874 kr. for andet, og 437 kr. for tredje (og følgende) barn med samme folkeregisteradresse.

· Skolepenge betales i årets 11 måneder (juli er betalingsfri)

· Søskenderabat gives til søskende/sammenbragte børn med samme folkeregisteradresse.

Fritidsordning, børnehaveklassen kr. 925,-

Fritidsordningen, 1 – 3. klasse kr. 925,-

Fritidsklubben, 4. – 5. klasse kr. 925,-

Instrumentleje inkl. forsikring (med selvrisiko på kr. 300,-) kr. 130,-

Indmeldelsesgebyr på kr. 500,- som betales med første skolepengeopkrævning.

Venteliste

Ved ansøgning om optagelse på Rudolf Steiner-Skolen i Aarhus betales et ansøgningsgebyr på 250,-  Når man opskriver sit barn, skal man benytte sin NemID via dette link Ved udgangen af hvert skoleår modtager I en mail fra os og ønsket om fortsat at stå på ventelisten bekræftes. Der opkræves et årligt gebyr på 100,-.

Betalingsbetingelser

Skolepenge betales i 11 rater og der er løbende måned + 3 måneders opsigelse med fuld betaling. Skolepenge tilmeldes PBS til betaling den første hverdag i måneden, ellers er der et administrationsgebyr på 75 kr. per indbetaling. Ved for sen betaling fremsendes rykker; 14 dage for sent med gebyr på kr. 50; 1 måned for sent med gebyr på kr. 100.

Opkrævningsspecifkation udsendes elektronisk til de forældre, som har tilmeldt betaling til Betalingsservice og pr. mail til dem, som vælger indbetalingskort, hvortil der bliver pålagt ovennævnte gebyr.

Der er ved udmeldelse 3 måneders opsigelse fra den kommende 1. Udmeldelsen skal ske skriftligt til kontoret, der bekræfter modtagelsen.

Tilskud til nedsættelse af skolepenge

Fordelingssekretariatet stiller en begrænset sum penge til rådighed som tilskud til nedsættelse af skolepenge. Midlerne fordeles efter ansøgning og forældres indkomstgrundlag. Skema til ansøgning udleveres til alle forældre ved skoleårets begyndelse.

Fordelingsnøgle 2019-20 Skolepenge

Fordelingsnøgle 2019-20 SFO-betaling

Ansøgningen skal være skolen i hænde senest den 20. august. Efter denne dato kan der ikke længere ansøges for skoleåret. Vær opmærksom på at størrelsen på fripladstilskuddet først modtages fra Fordelingssekretariatet ultimo december, og kan derfor først fratrækkes i skolepengeopkrævningen fra januar til juni måned.

Ansøgning – skolepenge og SFO 2019-20