SFO bh.kl.

Hverdagen i den lille SFO

Den lille SFO er beliggende i nederste etage i den nye bygning. Der kommer ca. 48 børn fra børnehaveklasserne, som hver dag udfordrer og beriger os, på hver deres måde.

Kl. 11 møder SFO’ens personale ind, hvor der bl.a. er mulighed for at få en snak med børnehaveklassernes lærere om, hvordan den første del af dagen er gået, og om der er denne dag er nogle børn der har brug for særlig opmærksomhed.

Fra kl. 12 kommer børnene ind i SFO’en og de bliver alle mødt med et håndtryk så de på den måde føler sig set. Alle børnene starter dagen med at være ude, så de får brugt noget energi og får frisk luft. Der bliver af og til åbnet op til skoven, så de også kan lege der.

Kl. 12.30 – 13 begynder de børn der har lyst at komme indenfor og lege.
Børnene spiser eftermiddagsmad i henholdsvis 1. klasses klasselokale og SFO’en. Hver dag tilbereder vi et lækkert måltid mad til børnene. Børnene er i perioder med til at tilberede maden og får mulighed for at smage mange forskellige ting i fællesskab. Duksene ringer børnene ind og hjælper med at sætte maden på bordet.

Eftermiddagen er en stille stund, hvor den travle tid er overstået og flere børn er blevet hentet. De sidste børn hygger sig med at tegne og lege i en mindre flok. Kl. 16 slutter vi af med en kop eftermiddagste, hvor også forældre og søskende indimellem tager plads ved bordet og hygger inden de tager hjem.
Kl. 16.30 lukker SFO’en og der er blevet givet hånd og sagt farvel til hver enkelt barn der er gået hjem.