Coronavirus kan være en stor udfordring for alle børnefamilier. Vi tilbringer vores hverdag meget tæt sammen, i en bekymrende tid, hvor man kan blive i tvivl om, hvordan man omgås andre og passer på hinanden.

Derfor deler vi her Sundhedsstyrelsens opdaterede information om coronavirus med jer.

FAQ: Spørgsmål og svar til alle børnefamilier
Sundhedsstyrelsen har forsøgt at svare på de mest almindelige spørgsmål, du som forælder kan have. Få blandt andet svar på spørgsmål om legeaftaler, hygiejne og samværet med bedsteforædrene.

Film: Råd til børnefamilier om coronavirus
I denne film giver Maria Koch Aabel, chefkonsulent i Sundhedsstyrelsen, desuden konkrete råd til, hvordan I beskytter jeres barn mod smitte og samtidig får hverdagen til at hænge sammen.

Hold jer desuden opdateret om de aktuelle sundhedsanbefalinger omkring corona på https://www.sst.dk/corona. Siden opdateres løbende.

Derudover findes der en psykolog-hotline for børn, unge og forældre
Børn, Unge & Sorg har etableret en corona-hotline bemandet af psykologer.
Hotlinen er åben hver dag kl. 9-16, og er for børn, unge og forældre, der får brug for psykologisk støtte, råd og vejledning på grund af svære tanker og følelser igangsat af corona.
Hotlinen er for alle børn, unge og deres forældre – men er særlig relevant for sårbare børn og unge – og deres familier. Fx børn og unge, der i forvejen er pårørende til en alvorligt syg forælder eller søskende. Eller som oplever at få coronasmitte ind på livet i familien. Hotlinen er også relevant for børn og unge, der fx lider af angst. HOTLINE: 69 16 16 67