VIRTUEL ÅBEN SKOLE 2022

Er du nysgerrig på Rudolf Steiner-skolen i Aarhus?

Så sæt kryds i kalenderen d. 27. januar 2022, hvor vi afholder virtuel Åben Skole for både grundskolen, 10. klasse & Steiner HF
Åben Skole er for jer som er forældre til kommende skolestartere, for jer som overvejer et skoleskifte til jeres barn og for dig som er nysgerrig på vores eksamens- og karakterfri ungdomsuddannelse, Steiner HF. Vores klassetrin strækker sig fra underskolen (børnehaveklasse til 8. klasse), overskolen (9. klasse til 10. klasse) og til vores godkendte ungdomsuddannelse (Steiner HF). Herunder kan du læse mere om de to forskellige virtuelle events (Åben Skole for grundskolen og Åben Skole for 10. klasse & Steiner HF).
bg

Virtuel Åben Skole for grundskolen

ER DU NYSGERRIG PÅ RUDOLF STEINER-SKOLEN I AARHUS?
Så sæt kryds i kalenderen d. 27. januar 2022, hvor vi afholder Åben Skole – denne gang i virtuelt format grundet corona.
DAGENS PROGRAM
  • Kl. 8.00-8.15: Fælles morgensang i skolegården
  • Kl. 9.00-11.00: Oplev undervisningen i børnehaveklassen, 2. klasse, 4. klasse, 6. klasse og 8. klasse
  • Kl. 11.15: Orkesterarrangement med 8.a
  • Kl. 13.00-14.00: Virtuel rundvisning på skolen, hvor du kan opleve vores smukke placering mellem strand og skov, undervisningslokalerne og håndværksbygningerne.

Alle billeder og videoer vil blive postet her på siden i løbet af dagen. Efterfølgende vil det, når som helst, være muligt at klikke sig ind på denne begivenhed og se materialet på et andet tidspunkt.

LINK TIL BEGIVENHEDEN

bg

Virtuel Åben Skole for 10. klasse & Steiner HF

NYSGERRIG PÅ VORES EKSAMENS- OG KARAKTERFRIE 10. KLASSE & UNGDOMSUDDANNELSE?
Så sæt kryds i kalenderen den 27. januar 2022, hvor vi afholder Åben Skole. Grundet corona bliver det i et virtuelt format.
Her på Rudolf Steiner-Skolen i Aarhus oplever vi, at flere og flere unge efterspørger en godkendt eksamens- og karakterfri 10. klasse og ungdomsuddannelse, hvor de boglige, kreative og håndværksmæssige fag er ligestillet.
Som den eneste ungdomsuddannelse i Danmark tilbyder Steiner HF netop det – og med uddannelsens udvidede fagpakke, kan man efterfølgende søge optagelse via kvote 2 på både professionsuddannelser, erhvervsakademier og universitetsuddannelser.
Hvis du er nysgerrig på vores skole, så anbefaler vi varmt, at du ser med den 27. januar, hvor vi sender live fra overskolevillaen.
DAGENS PROGRAM
Studieværten byder velkommen herinde live på Facebook kl. 17.00. Herefter fortsætter aftenen med
  • Introduktion til 10. klasse, live fra panelet som består af både elever og lærere fra 10. klasse
  • Introduktion til Steiner HF med spændende oplæg og videoklip fra både elever og undervisere
  • Paneldebat med elever fra både 10. klasse og Steiner HF, lærere og skolens rektor. Debatten tager udgangspunkt i de spørgsmål I undervejs har mulighed for at stille i livechatten – så skyd endelig løs, hvis du har noget på hjerte
  • Virtuel rundvisning I overskolebygningen. Oplev undervisningslokalerne, håndværkslokalerne, havestuen, aktuelle elevudstillinger – og ikke mindst den smukke placering mellem strand og skov
Efterfølgende vil det, når som helst, være muligt at klikke sig ind på begivenheden, hvis man ønsker at se vores virtuelle Åben Skole på et andet tidspunkt.

LINK TIL BEGIVENHEDEN

Stil spørgsmål