Åben Skole

Åben Skole: Kom med ind og få et indblik i skolens dagligdag

Hvert år i januar åbner vi dørene for Åben Skole.

Vi giver alle interesserede mulighed for at opleve vores skole på nært hold, sådan en næsten helt almindelig skoledag. Dagen henvender sig både til jer, der er interesseret i vores grundskole (børnehaveklasse til 8. klasse) og vores overskole (9. klasse til 2. HF).

Fra kl. 8.00 og hele eftermiddagen kan du opleve undervisningen i de forskellige klasser, være med til morgensang i salen, se elevudstillinger, møde elever og lærere, og selv prøve kræfter med et udvalg af de kreative fag.

Om aftenen er der informationsmøde om vores karakter- og eksamensfrie 10. klasse og ungdomsuddannelse Steiner HF.

Hold øje her på hjemmesiden og på Facebook i løbet af efteråret, hvor vi lægger datoen op for næste Åben Skole.

Om aftenen: Informationsmøde om 10. klasse og Steiner HF

Om aftenen har vi informationsmøde om vores 10. klasse samt vores karakter- og eksamensfrie ungdomsuddannelse Steiner HF.

Til informationsmødet vil du møde både nuværende og tidligere elever, der fortæller om livet i 10. klasse og Steiner HF, hvordan undervisningen foregår, hvilke fagpakker vi tilbyder, hvordan det sociale liv er, og hvad man kan bruge uddannelsen til efterfølgende.
Du får mulighed for at møde underviserne og se udstillinger af elevernes arbejde i de forskellige fag og deres smukke årsopgaver.
Du er velkommen til at tage dine forældre med, og der vil være rig mulighed for at stille uddybende spørgsmål, ligesom der også vil være en rundvisning rundt i bygningen på Strandvejen nr. 90.
Er du forhindret i at deltage i Åben Skole, har du mulighed for at gå ind og se de små videoer fra vores virtuelle åbne skole. Her kan du høre nærmere om livet og fagene på Steiner HF.

Er du nysgerrig på, hvad tidligere elever fra forskellige Steiner-Skoler i landet har brugt deres Steiner HF til efterfølgende, kan du gå ind og høre mere her.

Vi glæder os til at møde dig!