Pædagogisk Leder af Fritidsordningen

Vil du være med til at sætte retning for skolens fritidstilbud? Vi søger en engageret og karismatisk pædagogisk leder til vores SFO for 1-5. klasse.

Vi søger dig, der som pædagogisk leder brænder for at udvikle steinerpædagogikken i vores SFO i tæt samarbejde med skolens lærerkollegie og den øvrige ledelse.

Hvem er vi?

Vi er en 12-årig enhedsskole med ca. 485 elever beliggende smukt på Strandvejen i Aarhus med havet på den ene side og skoven i baghaven.

Vi arbejder med afsæt i, at hvert enkelt barn er et unikt væsen, der har brug for opmærksomhed, tryghed og varme. Vi søger at beskytte barnet mod for tidlig intellektuel påvirkning – børn skal have lov at være børn. Der skal være plads til leg, fantasi og kreative sysler. Vi bruger naturmaterialer og arbejder ud fra bæredygtige principper.

Ønsker til vores kommende kollega

Du skal have kendskab til eller interesse for Rudolf Steiners pædagogik og ansøgere med antroposofisk/pædagogisk uddannelse vil blive foretrukket.

Vi forventer, at du er bekendt med vores skole og kan skabe de bedste rammer for de ca. 150 skønne børn fra 1-5.kl., der kommer i SFO’en efter skoletid.

Vi forventer, at du er en tydelig, venlig, varm og engageret pædagog, der brænder for at arbejde med vores pædagogik. Du skal desuden have lyst til et tæt samspil med børn, forældre, kolleger og skolens ledelse, og du skal kunne lede dit SFO-team, så alle kompetencer bliver set og værdsat. Desuden skal du være en del af indskolingen og eventuelt kunne indgå i støttefunktioner i en klasse.

Praktiske informationer

Stillingens beskæftigelsesgrad er ca. 90%

Ansøgningsfrist: d. 15. november 2020

Vi forventer at afholde samtaler i uge 47.

Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal- løndannelse.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Mads Engelbrecht, tlf. 60 81 60 78.

Ansøgning mrk.” SFO-leder” sendes på mail til kontor@rssaarhus.dk