Informationsmøder, besøgsdage og rundvisninger

Tilmelding til informationsmøder, besøgsdage og rundvisninger for kommende Steiner HF'er

Hver måned holder vi informationsmøde for kommende elever og interesserede forældre. Her kan du høre meget mere om skolen, vores pædagogik, se skolens omgivelser og har mulighed for at stille dine personlige spørgsmål.

Mødet er både for jer, der er forældre til kommende skolestartere, for jer, der overvejer et skoleskifte til jeres barn (alle klassetrin), og for dig som overvejer vores ungdomsuddannelse Steiner HF.

Til informationsmødet vil der i den første halve time blive fortalt om skolens generelle pædagogik i grundskolen.

Dernæst vil rektor Ivone Grene, sammen med et par nuværende Steiner HF-elever, fortælle om Steiner HF og vores særlige læringstilgang. Kl. 16.00 vil Ivone vise interesserede elever og forældre rundt i HF-villaen i nr. 90, hvor man kan høre mere om uddannelsen og stille spørgsmål.

Nedenfor kan du se datoer for de kommende informationsmøder samt vores besøgsdage og rundvisninger.

Passer disse datoer dig ikke, er du altid velkommen til at opskrive dig på listen og få besked, når der kommer nye datoer i kalenderen.

Mødet starter på Strandvejen 102, og der vil være skilte, der guider dig hen til det rigtige lokale.

Dagen før mødet, får du tilsendt en reminder om, at du har tilmeldt dig mødet.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

• Tilmeld dig et af vores kommende informationsmøder herunder

• DD slash MM slash YYYY
  • Ved skoleskifte vælges nuværende klassetrin. Ved kommende årgange vælges 0. klasse
  • Vælg ønsket dato
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.