Pædagogmedhjælpere søges

2 pædagogmedhjælpere søges til vores kommende børnehaveklasser

Vi søger skoleåret 2021/22 to friske pædagogmedhjælpere til vores to børnehaveklasser.

Stillingerne vil være fra 1. august og skoleåret ud, med mulighed for forlængelse.

Timeantallet vil være 28-32 timer/uge og ligge i tidsrummet kl. 9.30-16.30, det vil sige, at man både er med i skole og i SFO-del.

Vi ønsker en engageret, omsorgsfuld og kreativ person, som har et godt overblik, men også har øje for det enkelte barn. Du skal være god til at tage initiativ, være tydelig og kunne sætte grænser og tilmed kunne gå til hånde med praktiske opgaver.

Har du en baggrund eller et kendskab til antroposofi og Steiner-pædagogikken, vil det være et stort plus. Vigtigst er dog, at du er åben og interesseret i vores pædagogik og baggrunden for den og har lyst til at lære om samt engagere dig i den.

Erfaring med arbejdet med børn er også en fordel, men det at du er åben og engageret, og har lyst til at være sammen med en flok dejlige, sprælske børnehaveklassebørn og være en del af vores gode børnehaveklasseteam, vægter vi højest.

Ansøgning og CV sendes til kontor@rssaarhus.dk senest d. 10. maj.

Ved spørgsmål kan der rettes henvendelse til underskoleleder Mads Engelbrecht på 60816078.

Om Rudolf Steiner-Skolen i Aarhus

Rudolf Steiner–skolen i Aarhus er en friskole under Dansk Friskoleforening, der bygger på Rudolf Steiners pædagogiske anvisninger. Vi er en karakter- og prøvefri friskole samt et privat gymnasium med cirka 500 elever fordelt fra børnehaveklassen til 2. HF. Smukt placeret med stranden og skoven som nærmeste naboer. Vi er her fordi, vi kan fremme og udvikle det enkelte barns slumrende evner, dets lyst til at lære både i skole og i livet. En udvikling der skaber det hele menneske. Hele mennesker der vil leve og tage del i et samfund med frihed og folkestyre ud fra en kærlighed til verden.

Vi vil gerne åbne for at eleverne kan opleve mange sider af det at være menneske som muligt. Vi griber tilværelsen forskelligt an – med hænderne, med følelserne, med tankerne – og det er med de midler, at vi kommer til eleverne, så vi kan møde dem der, hvor de er stærkest.

Vores lærere underviser med begejstring og nysgerrighed ud fra emner og en hverdag, som eleverne er i. Vi har ikke eksamener. Det betyder, at initiativet bliver lagt over til eleven. Det er ikke nødvendigvis lærerplanen, der bestemmer hvad vi skal igennem. Specielt i de ældste klasser, bliver der spurgt den enkelte elev, hvordan de vil gribe opgaven an. Det gør, at eleverne føler, de er medskabende i undervisningen. De kommer til at lære for at lære – ikke for at bestå. Det giver en friskole med begejstring for at lære i stedet for at se læring som en pligt.