Gymnasielærer og pædagogikumvejleder i matematik, kemi og evt. biologi søges til Steiner HF i Aarhus

Gymnasielærer og pædagogikumvejleder i matematik, kemi og evt. biologi søges til Steiner HF i Aarhus

Vi søger per 1. august 2022 en gymnasielærer i matematik, kemi og evt. biologi. Dine arbejdsopgaver bliver daglig undervisning kl. 8.00-10.00 i fem uger samt pædagogikumvejledning og deltagelse i pædagogikumkandidatens timer. Beskæftigelsesgraden vil minimum ligge på 80 %. Ansættelsen er tidsbegrænset til skoleåret 2022/2023.

Ønsker til vores kommende kollega

Du har undervisningskompetencer i matematik, kemi og evt. biologi på gymnasieniveau (pædagogikum er et krav). Den gode og ligeværdige relation mellem lærer og elev er en essentiel del af Steinerpædagogikken, og du skal derfor have stor lyst til at gå ind i relationerne og møde eleverne på deres ståsted. Du er selvstændig, robust og møder de unge med tydelighed, omsorg og humor. Derudover glæder vi os til, at du med engagement og refleksion bidrager engageret til både undervisningen og det konstruktive arbejdsfællesskab.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med, eller kendskab til, Steiners pædagogik. Det vigtigste er dog, at du er nysgerrig på pædagogikken og med dette udgangspunkt skaber et godt, kreativt og trygt læringsrum.

Hvem er vi?

Steiner HF er en adgangsgivende eksamens- og karakterfri ungdomsuddannelse med fokus på det hele menneske. Som den eneste ungdomsuddannelse i Danmark tilbyder vi en kombination af fag, som omfatter både humanistiske og naturvidenskabelige kernefag, sprog, musik, drama, billedkunst og håndværk. Hos os er de boglige, kreative og håndværksmæssige fag ligestillet. Eleverne oplever derfor en bevægelig og givende hverdag, hvor processen vægtes højere end resultatet. Som dimittend på Steiner HF kan man søge ind på alle videregående uddannelser via kvote 2.

Steiner HF er en del af Rudolf Steiner-Skolen i Aarhus. En 12-årig enhedsskole med cirka 530 elever, smukt beliggende på Strandvejen i Aarhus. Vi har Aarhusbugten på den ene side og Marselisborgskovene på den anden. HF-villaen ligger som en del af Steinerlandskabet på Strandvejen.

Du kan læse mere om Steiner HF og Rudolf Steiner-Skolen i Aarhus her: www.steinerskolen-aarhus.dk

Praktiske informationer

Ansættelse sker i henhold til fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og GL.

Vi holder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning afsted hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt rektor Ivone Grene på tlf. 21600097.

Send din ansøgning til ka@rssaarhus.dk med ”Gymnasielærer og pædagogikumvejleder” i emnefeltet.

Tilbage