Rudolf Steiner-skolen i Aarhus søger ny pædagog til vores SFO

Vi søger en engageret, omsorgsfuld og kreativ uddannet pædagog (20-25 timer ugentligt) med
tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi søger en pædagog, der både har et godt overblik og øje for det enkelte barn. Du skal være god til at tage initiativ, du skal være tydelig, og du skal være vild med dybdegående relations- og tilknytningsarbejde.

Hvem er du?

Du er en venlig, varm og engageret pædagog. Du skal have lyst til et tæt samspil med børn, forældre og kolleger, og du glæder dig til at skabe de bedste rammer for de omtrent 200 skønne børn fra 1.-5.klasse, som kommer i SFO’en efter skoletid. Du kan lide at være udendørs, og du elsker at være kreativ i og med naturen. Du kan læse mere på vores hjemmeside (www.steinerskolen-aarhus.dk) Facebook og Instagram.

Du har gerne kendskab Rudolf Steiners pædagogik, men det er ikke et krav. Det vigtigste er, at du er nysgerrig og videbegærlig ift. vores pædagogik. Du har ligeledes gerne erfaring med arbejdet med børn, men vigtigst er det, at du har stor lyst til at være sammen med en flok dejlige børn i aldersgruppen 7-12 år.

Hvem er vi?

Vi er en 12-årig enhedsskole med ca. 500 elever, smukt beliggende på Strandvejen i Aarhus. Vi har Aarhusbugten på den ene side og Marselisborgskovene på den anden, og disse omgivelser nyder vi at bringe i spil sammen med børnene. Vi arbejder med afsæt i, at hvert barn er et unikt væsen, som har brug for opmærksomhed, tryghed og varme. Der skal være plads til leg, fantasi og kreative sysler. Vi bruger naturmaterialer og arbejder ud fra bæredygtige principper.

Praktiske informationer

Der er tale om en 20-25 timers stilling, hvor løn og ansættelse følger gældende overenskomst mellem BUPL og Aftaleenheden ved frie grundskoler. Vi holder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning afsted hurtigst muligt. Ansøgningen sendes til jny@rssaarhus.dk med emnefeltet ”Pædagog i SFO’en”. Spørgsmål til stillingen kan henvendes til SFO-leder Jackson Nganga på telefon 61 22 39 76.