Vi søger pr. 1. august en klasselærer til den ene af vores to kommende 1. klasser

Vi søger pr. 1. august en klasselærer til den ene af vores to kommende 1. klasser

Har du gode relationskompetencer, og brænder du for at arbejde med børn i de yngste klasser, så er det muligvis dig, vi søger.

Forventninger til vores kommende kollega:

Vi forventer, at du er en tydelig, varm, humoristisk og engageret lærer, som brænder for at arbejde med vores pædagogik. Du skal have lyst til et tæt samspil med børn, forældre og kolleger, hvor god kommunikation og et stærkt sammenhold vægtes højt.

  • Du skal have kendskab til, eller interesse for, Rudolf Steiners pædagogik, og ansøgere med antroposofisk/pædagogisk uddannelse vil blive foretrukket.
  • Du skal være bekendt med vores undervisningsform, du skal kunne synge, spille blokfløjte, male, tegne og naturligvis fortælle, så alle er med.
  • Du kommer til at undervise i dansk, matematik m.m. ud fra alderstrinnets temaer. Derudover vil der være fagtimer i bl.a. tysk og/eller engelsk, håndarbejde, musik, maling og legegymnastik.
  • Du skal være stærk i klasserumsledelse samt besidde gode kompetencer ift. tilrettelæggelse og gennemførelse af undervisningen ud fra Steiners læreplaner.
  • Vi forventer, at du er selvstændig og initiativrig, men samtidig ikke er bange for at række ud til dine kolleger.
  • De to klasselærere i 1. klasse udgør et team, og I kommer til at samarbejde om periodeplaner, forældremøder osv.

Vi tilbyder:

Vi er en 12-årig enhedsskole fra børnehaveklasse til 2. HF med to spor og ca. 530 elever. Skolen er smukt beliggende på Strandvejen i Aarhus. Vi har havet på den ene side og skoven på den anden, og disse omgivelser nyder vi at bringe i spil sammen med børnene.
Vi arbejder med afsæt i, at hvert barn er et unikt væsen, som har brug for opmærksomhed, tryghed og varme. Der skal være plads til leg, fantasi og kreative sysler, og vi bruger naturmaterialer og arbejder ud fra bæredygtige principper.

Som nyansat er en del af din ansættelse oplæring og sparring. Du tilknyttes en fast mentor og kan samtidig forvente støtte, sparring og hjælp af alle dine kollegaer. Oplæringsperioden skal sikre, at du får et godt fodfæste, så du lykkes og får succes.

Du møder en mangfoldig gruppe elever, som ser frem til at møde dig, og en engageret personalegruppe, der altid står klar til at hjælpe, samt en forældregruppe, der er aktiv og interesseret i samarbejdet om børnenes udvikling og trivsel

Praktiske informationer

Løn og ansættelsesforhold i henhold til friskoleforeningens gældende overenskomst.
Stillingens beskæftigelsesgrad ligger på ca. 90 %.
Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt underskoleleder Mads Engelbrecht på tlf. 60 81 60 78 eller skoleleder Anne Bendixen på tlf. 21 70 52 49.

Ansøgningsfristen er d. 15. maj 2023, og vi forventer at afholde samtaler ultimo maj.
Send din ansøgning via knappen ”Ansøg” nedenfor.

Link til Jobindex

Der er 1 ledig stilling

Tilbage