Rudolf Steiner-Skolen i Aarhus søger tre ansvarsfulde rengøringsassistenter til vores rengøringsteam

Rudolf Steiner-Skolen i Aarhus søger tre ansvarsfulde rengøringsassistenter til vores rengøringsteam

Rudolf Steiner-Skolen i Aarhus søger tre rengøringsassistenter til at indgå i vores dygtige Service- & Rengøringsteam. Du skal have lyst til at gå til rengøringen med ansvarsfornemmelse og selvstændighed, så skolens elever, forældre og medarbejdere møder op til en skole, hvor der er rart at være.

Vores smukke villaer på Strandvejen har mange fine kroge og finurligheder, og det er derfor vigtigt, at du er detaljeorienteret og går struktureret til værks. Din arbejdstid vil være 16 timer ugentligt, og ligger efter kl. 16 på hverdage, med forbehold for eventuelle arrangementer.

Dine opgaver som rengøringsassistent omfatter bl.a.:

  • at udføre hverdagslig rengøring af alle fællesarealer (støvsugning, gulvvask, aftørring af støv og spindelvæv og tømning af skraldespande)
  • rengøring af toiletter og løbende opfyldning af toiletpapir og håndservietter
  • rengøring af skolens fælles køkkener, så de altid er velfungerende og fremstår pæne og ryddelige
  • at udføre lejlighedsvis hovedrengøring, boning af gulve, etc.
  • ad hoc-opgaver, fx ved arrangementer og møder.

Vi ønsker os, at du:

  • har erfaring med rengøring, herunder kendskab til rengøringsmidler og arbejdsmetoder
  • er pålidelig, stabil og ansvarsfuld
  • er struktureret i din tankegang og har fokus på detaljen
  • er energisk og positiv
  • er vant til at indgå i teams, hvor alle hjælper hinanden

Hvem er vi?

Vi er en bevægelig friskole og ungdomsuddannelse med omtrent 530 elever fordelt fra børnehaveklasse til 2. HF. Vi er smukt beliggende på Strandvejen i Aarhus, med Aarhusbugten på den ene side og Marselisborgskovene på den anden. Her har vi drevet skole i snart 70 år. Vores skole har gennemgået mange forvandlingsprocesser – og vækst og udvikling har været temaer gennem alle årene.

Vi er en Steinerskole med over 100 år gamle traditioner og værdier. Vi er samtidig en by- og friskole i konstant bevægelse ift. nutidens strømninger. Du kan lære os bedre at kende på vores hjemmeside, Facebookside og Instagramprofil.

Praktiske informationer

Lyder dette som stillingen for dig, så send ansøgning og CV til job@rssaarhus.dk. Vi behandler ansøgninger og kalder til samtaler løbende, så send din ansøgning afsted allerede i dag og senest den 26. september 2023. Vi ønsker os, at du kan starte hurtigst muligt, gerne allerede mandag den 2. oktober.

Har du spørgsmål til stillingen, kan Service – & Rengøringskoordinator Adriana Correa kontaktes på tlf.nr. 23 60 12 80.

Tilbage