SFO- og inklusionspædagog søges til en attraktiv fuldtidsstilling

Er du en stabil, ansvarsfuld og engageret pædagog med interesse for, og viden om, koblingen mellem undervisning og fritidspædagogik? Så kom og tag plads i gruppen af dedikerede og kærlige voksne her på vores skønne skole, hvor du får både skoven og havet som arbejdsplads.

Vi ønsker os, at du:

• kan være et autentisk forbillede for børnene, at du står sikkert på egne ben og ikke er bange for at tage ansvar
  • kan favne en børnegruppe med de forskellige behov, børnene har
  • er åben, imødekommende og udstråler positivitet
  • har lyst til at udvikle sig og tør bringe sig selv i spil
  • har lyst til at arbejde med udgangspunkt i relationsarbejdet med børnene
  • er i stand til at være kontaktpædagog og kunne udarbejde og gennemføre handlingsplaner
  • kan skabe struktur og forudsigelighed for vores børn
  • kan indgå som støttepædagog i en klasse med ansvar for inklusion (i samarbejde med teamet og ledelsen)
  • kan skabe sammenhæng mellem undervisning og SFO
  • kan møde børnene på en legende og humoristisk måde
  • kan facilitere målrettede aktiviteter i vores SFO, gerne aktiviteter hvor liverollespil, træklatring og naturaktiviteter er i fokus
  • er åben for at modtage ledelse og guidning i din praksis som pædagog
  • er en teamplayer og forstår vigtigheden af et professionelt og konstruktivt samarbejde
  • er omsorgsfuld, tålmodig, samarbejdsvillig og omstillingsparat.
  • har kendskab til, eller nysgerrighed ift., Steinerpædagogikken.

Hvem er vi?
Vi er en friskole og SFO med omtrent 530 elever fordelt fra Børnehaveklasserne og helt op til ungdomsuddannelsen Steiner HF. Vores Lille SFO (Børnehaveklasserne), Træhytten (1.-2. klasse) og Gemmestedet (3.-5. klasse) danner rammen for vores 209 børn i SFO’en. Vi har havet på den ene side og skoven på den anden, og disse omgivelser nyder vi at bringe i spil sammen med børnene. Vi arbejder med afsæt i, at hvert barn er et unikt væsen, som har brug for opmærksomhed, tryghed og varme. Vi er sammen om at sanse, og vi føler, mærker, dufter og følger årstidernes mange glæder, udfordringer og kendetegn helt tæt. Vi er en Steinerskole med over 100 år gamle traditioner og værdier. Vi er samtidig en by- og friskole i konstant bevægelse ift. nutidens strømninger. Du kan lære os bedre at kende på vores hjemmeside, Facebookside og Instagramprofil.

Praktiske informationer
Arbejdstiden er 37 timer ugentligt, primært i tidsrummet kl. 8.00-16.00. Hertil kommer konferencer, årstidsfester og andre møder/arrangementer. Send ansøgning, CV og eksamenspapirer afsted hurtigst muligt via Jobindex (find direkte link nedenfor). Samtaler forventes afholdt den 21. februar og tiltrædelse er den 1. april 2024 eller efter aftale. For yderligere information er du velkommen til at kontakte SFO-leder Inge Sølvsten på 23281076 mandage og onsdage kl. 10.00-11.00. Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere og ansøg stillingen her.