Informationsmøder

Tilmelding til informationsmøde

Skolens informationsmøde hvor du kan høre meget mere om skolen, vores pædagogik, se skolens omgivelser og har mulighed for at stille dine personlige spørgsmål.

Mødet er både for jer, der er forældre til kommende skolestartere og for jer, der overvejer et skoleskifte til jeres barn (alle klassetrin).

Nedenfor kan du se datoer for de kommende informationsmøder. Passer disse datoer dig ikke, er du altid velkommen til at opskrive dig på listen og få besked, når der kommer nye datoer i kalenderen.

VI HOLDER ÅBEN SKOLE DEN 27. JANUAR 2022, HVOR ALLE INTERESSEREDE ER VARMT VELKOMNE TIL AT KIGGE FORBI STRANDVEJEN 102.

• DD slash MM slash YYYY
  • Ved skoleskifte vælges nuværende klassetrin. Ved kommende årgange vælges 0. klasse
  • Vælg ønsket dato
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.