Informationsmøder og øvrige arrangementer

Tilmelding til informationsmøder, besøgsdage og Åben Skole

Informationsmøder
Hver måned holder vi informationsmøde for kommende elever og interesserede forældre. Her kan du blive klogere på Rudolf Steiner-Skolen i Aarhus; både vores grundskole (børnehaveklasse til 8. klasse), overskolen (9. klasse til 10. klasse) og vores godkendte ungdomsuddannelse Steiner HF, der giver adgang til videregående uddannelser.

Vi står klar til at give et indblik i Steiner-pædagogikken, vise jer rundt på skolen og besvare de spørgsmål, der melder sig, når man går med overvejelse om skoleskifte.
Informationsmøderne er både for jer, som er forældre til kommende skolestartere, for jer, som overvejer et skoleskifte til jeres barn (alle klassetrin), og for dig som overvejer vores karakter- og eksamensfrie 10. klasse eller ungdomsuddannelse Steiner HF.

Til informationsmøderne vil der i den første halve time blive fortalt om skolens generelle pædagogik i grundskolen.

Dernæst vil rektor, sammen med et par nuværende Steiner HF-elever, fortælle om Steiner HF og vores særlige læringstilgang.

Kl. 16.00 vil vi vise interesserede elever og forældre rundt i HF-villaen i nr. 90, hvor man kan høre mere om uddannelsen og stille spørgsmål.

Informationsmøderne finder sted på Strandvejen 102, og der vil være skilte, der guider dig hen til det rigtige lokale.

Besøgsdage for kommende 10. klasse og Steiner HF
Udover informationsmøderne har vi også månedlige besøgsdage specifikt for kommende 10. klasses- og HF-elever, hvor man kan komme med indenfor og følge undervisningen på en helt normal skoledag.

Informationsmøderne finder sted på Strandvejen 102, og der vil være skilte, der guider dig hen til det rigtige lokale.

Åben Skole
Husk også, at vi hvert år i januar holder Åben Skole, hvor du kan komme med en hel dag og følge fagene, møde lærerne og se skolens lokaler og omgivelser.

Tilmelding
Nedenfor kan du se datoer for de kommende arrangementer og tilmelde dig i formularfeltet. Passer disse datoer dig ikke, er du altid velkommen til at opskrive dig på listen og få besked, når der kommer nye datoer i kalenderen.

Dagen før mødet får du tilsendt en reminder om, at du har tilmeldt dig mødet.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

  • Tilmeld dig et af vores kommende arrangementer herunder

  • Vælg ønsket dato
  • DD slash MM slash YYYY
  • Ved skoleskifte vælges nuværende klassetrin. Ved kommende årgange vælges 0. klasse
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.