Virtuelt Åbent Hus

Kom med indenfor

Se med, når nogle af skolens elever interviewer undervisere og snakker om deres hverdag på Steiner HF.

Er du interesseret i at høre mere om hverdagen og værdierne på Steiner HF, er der mulighed for deltagelse i et af vores månedlige informationsmøder.

Tilmelding til informationsmøde her

Se videoerne om de enkelte emner her

Samfund og fag på tværs – eksempel på hvordan tværfagligheden fungerer i praksis, når håndværks- og kreative fag blandes med boglige fag.

Naturvidenskabelig fag – Få indblik i hvordan undervisningen i fx naturfag på en Steiner HF adskiller sig fra andre gymnasiale skolen.

Kunst & Håndværksfag – Eksempel på hvordan fag, du ikke finder på mange andre gymnasiale uddannelser, tager sig ud. Videoen er optaget på Steiner HF i Aarhus.

Musik på skemaet – Hvordan er det at gå på en uddannelse, hvor musik fylder så meget?

Med Steiner HF i rygsækken – Hør fra elever der er på vej videre fra Steiner HF.