Q&A’s til familier om corona

Coronavirus kan være en stor udfordring for alle børnefamilier. Vi tilbringer vores hverdag meget tæt sammen, i en bekymrende tid, hvor man kan blive i tvivl om, hvordan man omgås andre og passer på hinanden.

Derfor deler vi her Sundhedsstyrelsens opdaterede information om coronavirus med jer.

FAQ: Spørgsmål og svar til alle børnefamilier
Sundhedsstyrelsen har forsøgt at svare på de mest almindelige spørgsmål, du som forælder kan have. Få blandt andet svar på spørgsmål om legeaftaler, hygiejne og samværet med bedsteforældrene.

Hold jer desuden opdateret om de aktuelle sundhedsanbefalinger omkring corona på https://www.sst.dk/corona. Siden opdateres løbende.

Derudover findes der en psykolog-hotline for børn, unge og forældre
Børn, Unge & Sorg har etableret en corona-hotline bemandet af psykologer.
Hotlinen er åben hver dag kl. 9-16, og er for børn, unge og forældre, der får brug for psykologisk støtte, råd og vejledning på grund af svære tanker og følelser igangsat af corona.
Hotlinen er for alle børn, unge og deres forældre – men er særlig relevant for sårbare børn og unge – og deres familier. Fx børn og unge, der i forvejen er pårørende til en alvorligt syg forælder eller søskende. Eller som oplever at få coronasmitte ind på livet i familien. Hotlinen er også relevant for børn og unge, der fx lider af angst. HOTLINE: 69 16 16 67

Info vedr. coronasituationen

Skolens forældre vil løbende blive opdateret via ForældreIntra.

Al henvendelse angående situationen bedes rettet til skolens kontor eller ledelse:

Skolens kontor, tlf.nr. 86 14 09 00 (8.00-13.00) eller mail: kontor@rssaarhus.dk
Mads Engelbrecht, Underskolekoordinator, tlf.nr. 60 81 60 78

Jørn Bendixen, Skoleleder, tlf.nr. 20 61 70 02
Ivone Grene, Rektor, tlf.nr. 21 60 00 97

Skolens kontor er fortsat fysisk lukket, men administrationen kan træffes telefonisk på tlf. 86 14 09 00 i tidsrummet 8-13 mandag til fredag. Kontoret træffes desuden på mail: kontor@rssaarhus.dk

I forbindelse med coronasituationen har vi på skolen aftalt følgende retningslinjer:

• Alle bedes holde sig orienteret dagligt på intra, samt være mulige at træffe på telefon.
  • I tilfælde af at en familie bliver berørt af virusudbrud, beder vi om hurtig tilbagemelding.

Skolens ledelse
Mads, Jørn og Ivone